Vår! Nu är den här på riktigt och det är precis samma våryra som råder trots att vi knappt hade någon vinter. Min underbara senior Pocahontas lever upp lika mycket som alltid, njuter av att rulla sig i sanden och gå på små turer med oss. Hon vill med nu på alla hundpromenader men ibland går vi långt och då får hon stanna hemma.

Vera och jag har börjat viltspåra. Det är det absolut roligaste jag vet. Bara vara i skogen med henne, njuta av hur hon får vara hund helt och hållet i spårandet.

Jobbmässigt har det plötsligt satt en väldig fart med min nästa bok ”När elefanter drömmer” som ska göras klar nu i vår. Jag väljer bland (ca. 3000…) foton vilka som ska vara med i boken och ska sedan åka till förlaget för att scanna in dem. Känslomässigt och omtumlande!

Så gör jag fina intervjuer kring min ”Katt och människa emellan” kommer bland annat ut ett större reportage nu i vår i tidningen Kattliv.

Vi arbetar också på med djursamlande och informationsspridning om detta djurskyddsproblem. Förhoppningen är att kunna göra skillnad för de djur, främst katter, som lider av detta. Jag är dock övertygad om att mörkertalet är stort vad gäller smådjur, har egen erfarenhet av hem med mängder och mängder av smådjur som far illa.

Flera onlinekurser är nu igång och jag och Karolina jobbar på med vår yrkesutbildning om hund!

Det ska bli roligt att äntligen få prata antrozoologi om hund för intresserade! Att ha hund här i Sverige, vad kan vi lära oss om hur hundar har det på andra håll? Vad visar de oss? Vad kan vi förändra?

LinkedIn
Instagram