Nu väntar jag ivrigt på min bok som kommer från tryckeriet om en vecka och sedan ska ut till bokhandlarna!

https://pugforlag.se/wp-content/uploads/2019/06/PUG_LILLIESKOLD_MANNISKA_OCH_KATT_EMELLAn.jpg

Under veckan har jag föreläst på Aros veterinärcentrum i Västerås om sambandet och handlingsplan för djurhälsovård som vill börja arbeta med att se och agera för våldsutsatta djur och människor. Det är alltid fint att träffa engagerade veterinärer och djursjukvårdare!

Känner du till någon klinik som är intresserad av utbildningen går det bra att kontakta mig eller se sambandet om det. Vi planerar även att erbjuda kursen online.

En annan onlinekurs som kommer snart är min yrkesutbildning om katter! Den startar den 18 november och pågår under tre veckor. Etologi, Antrozoologi, sjukvård, stress hos katter och mycket mer finns i innehållet. Och givetvis berikning, i teori och praktiken.

 

Nu på söndag kommer jag att utbilda på ROKS träff för erfarna, om sambandet med fokus först på våldsutsatta kvinnor, sedan på barn.

Och nästa vecka blir det föreläsning på katthemmet i Stockholm. Då är temat psykiskt trauma hos katt bland annat men också fokus på de som arbetar med utsatta och vad man ska vara vaksam på – empatitrötthet och sekundär traumatisering är begrepp som jag tar upp.

Här hemma lever livet på och Vera och Pocahontas har fått en ny närhet och börjat sova tillsammans. Det är sådant som gör en matte lycklig.