Den här veckan händer något ovanligt roligt, vi får nämligen besök av en kattälskande fotograf hemma. Hon ska fota författarbild inför min kommande kattbok och omslagsfoto av mig och min älskade Pocahontas. Jag hoppas att min lilla dam är på humör för detta så att vi kan ta några fina bilder, men som katt bestämmer man ju själv vad man har lust med. Det ska bli spännande att se hur det hela avlöper.

Nu har också ämne för min föreläsning på Svekatts seminarium i mars blivit klart, det kommer att handla om bland annat trauman hos katt och arbetssituationen för de som arbetar med utsatta djur. Håll utkik på svekatts sida om du är intresserad av att komma och lyssna! Jag kommer prata lite grann även om katters behov och kattens och människans relation, ämnen som jag skriver mycket om i min bok.

Boken kommer att komma ut i september, som jag längtar efter att se den färdig!