Tiden flyter på just nu med mycket skrivande, min kattbok kommer publiceras i september och jag skriver färdigt manus nu. Utöver det läser jag och skriver om olika böcker som kommit ut på djurfronten. Jag recenserar böcker för tidningen Djurskyddet och här på bloggen, vill du läsa recensioner kan du söka på taggen bokrecension här.

Trots all tid vid datorn är katterna nöjda för nu börjar äntligen våren vakna! Vi har lite överoptimistiskt dragit fram trädgårdsstolarna med sköna kuddar och de njuter kungligt av att ligga där i solen.

Kyligare vårkvällar tillbringas fortfarande under luftvärmepumpen på pianot

…eller bästa platsen framför kaminen…

Så har de fått en ny favoritleksak, dessutom en som de leker tillsammans med vilket är väldigt kul att se! Det är en smal metallvajer med kartongbit på som rör sig lagom nyckfullt för att de ska behålla intresset. Så härligt att se min nu snart tolvåriga Pocahontas kasta sig runt efter den.

 

Jag har köpt flera och har tänkt fästa fjädrar på en av dem. Leksaker med färdiga fågelfjädrar kommer oftast från fruktansvärda förhållanden och är ingenting som jag vill stödja, istället fäster jag fast stora hönsfjädrar som en hönsägande vän samlar in åt mig. Har man ingen sådan och vill göra egna fjädervippor åt sin katt så är det ofta lät att få tag på fjädrar i grupper på nätet för pysslare eller hönsägare.

 

LinkedIn
Instagram