Den här hösten händer det mycket spännande på Antrozoologiskt tema. Jag blev nyligen färdig Master i Antrozoologi då min avhandling blev klar strax före sommaren. Även om jag funderar och skissar på nästa del; en doktorsavhandling, vill jag först ägna mig åt att nå ut med den kunskap jag har samlat på mig. Under hösten har jag och kollegor från Se Sambandet fått en fin möjlighet att utbilda ett stort antal djurkliniker om sambandet mellan våld mot djur och människor, tack vare finansiering från Svenska Djurskyddsföreningen. Det känns väldigt viktigt och bra att få denna möjlighet, då veterinärer ofta är de första att upptäcka tecken på våld inom familjer.

Jag har också en rad skrivprojekt på gång. Böcker, som jag ännu inte kan berätta alltför mycket om, men även artiklar i olika tidningar. Hösten är perfekt skrivartid och jag älskar att varva föreläsningar, som är sociala och utåtriktade i sin energi, med skrivarjobb

hemma med djuren.