AV Therese LILLIESKÖLD

Katt och människa emellan

Utgiven den 7 november 2019  på Pug Förlag.

En känslomässig faktabok baserad på verkliga händelser, skriven av mig med katten Pocahontas.

I boken utgår jag från de många händelser som har format min och Pocahontas relation och skriver utifrån det om katten och människans relation och berättar om fakta som sällan kommer fram om detta fantastiska djur – katten.

Boken finns på akademibokhandeln och andra fysiska bokhandlar, samt på nätbokshandlar som bokus och adlibris. Signerade ex finns att köpa direkt från Pug förlag! Vill du ha en speciell dedikation går det att beställa via mig eller köpa i min lokal i Gnesta.

{

Recension av bibliotekstjänst

“Presenteras på ett vetenskapligt, varmt och mycket personligt sätt. Therese Lilliesköld behärskar konsten att förmedla fakta och vetenskap på ett lättillgängligt och roande sätt.

{

recension av tidningen Djurskyddet

“Jag blir hoppfull och glad när jag läser. Boken värnar om de svaga och utsatta.”

 

AV Therese LILLIESKÖLD

När elefanter drömmer

 

“När elefanter drömmer”  är en självutlämnande och poetisk skildring, en vacker och djuplodande berättelse om vad som händer när man hamnar i gränslandet mellan västerländsk logik och andliga upplevelser.

Utgiven på Pug förlag 23 Augusti, 2021 

Bokutgivning 2021:

Utkommer Maj 2021: Intersektionella perspektiv på våld i nära relationer, Bokförlaget Liber: Jag är medförfattare till ett kapitel om sambandet våld djur-människa tillsammans med Carin Holmberg

Utkommer Juni 2021: “Inte utan min hund” om att ta emot djur på kvinnojourer, utgiven av Roks, jag är författare tillsammans med Carin Holmberg

Utkommer hösten 2021: “Hund och människa emellan” utgiven av Pug förlag

 

Pin It on Pinterest